Hey!
Ik ben Dunya.

Leuk om kennis te maken!

 

Ik ben Dunya Karadagli en ik ben 21 jaar. Ik ben video-en fotograaf en gespecialiseerd in sport.

Ik heb 14 jaar gevoetbald, ik ben begonnen bij mijn plaatselijke vereniging, maar doordat ik altijd de ambitie had om professioneel te gaan voetballen heb ik de overstap gemaakt naar Saestum in Zeist. Ik heb daar een jaar gevoetbald en mocht toen naar de Beloften van Feyenoord, mijn droom kwam uit! Na twee mooie seizoenen voor Feyenoord gevoetbald te hebben heb ik nog één seizoen voor mijn oude club Saestum gevoetbald, maar ben nu helemaal gestopt om me helemaal te kunnen focussen op mijn werk en ben nu begonnen met calisthenics.

 

Tijdens mijn drukke voetbaljaren bij Feyenoord heb ik de opleiding Media & Communicatie gevolgd aan het Nimeto in Utrecht. Een brede opleiding waarin ik me vooral heb verdiept in video- en fotografie. Ik ben in 2022 afgestudeerd aan het Nimeto.

 

8

In de jaren bij het Nimeto heb ik in totaal een jaar lang stage gelopen bij twee verschillende bedrijven. Ik heb het eerste halfjaar bij FC Dordrecht stage gelopen als videograaf. Ik heb hier ontzettend veel geleerd en mezelf gespecialiseerd in sportvideografie. 

In mijn tweede halfjaar heb ik stage gelopen bij het mediateam van Feyenoord. Ik was hier content creator voor Feyenoord Vrouwen 1 en ook hier heb ik sport en videografie weer kunnen combineren en er veel van geleerd. Maar buiten mijn stages om heb ik al meer dan 6 jaar ervaring met de camera. Ik weet het gevoel in de kleedkamer, op het veld, in de zaal, hal of waar dan ook helemaal over te brengen bij jouw publiek door dit terug te laten komen in de video of foto’s.

Het lijkt mij tof om jou en jouw bedrijf ook beter te leren kennen! Lijkt dit jou ook tof? Neem dan contact op via onderstaande button!