Blog

Februari is een maand met leuke, leerzame en nieuwe uitdagingen.


Begin dit jaar ben ik een samenwerking aangegaan met Drone-enthusiasts, om de mooiste beelden van boven af en vanaf de grond aan te bieden. Een leuke samenwerking waar ik veel van kan leren omdat ik hier buiten mijn comfortzone ga, namelijk niet alleen maar sport video’s, maar ook ga ik beginnen met real estate videografie.

De eerste opdracht in samenwerking met Drone- enthusiasts is binnen! Leuk en spannend, maar ik heb er zin in.


Deze maand ben ik ook uitgenodigd door twee voetbalacademies om voor hen after movies te maken zodra zij spelen op de Algarve Cup in het mooie Portugal. In maart ben ik dus twee keer in Portugal, een kans die ik natuurlijk niet laat liggen. Begin maart ga ik mee met de lichting O14/15 en half maart ga ik mee met de lichting O16/17. Op dit toernooi spelen ze tegen topclubs zoals PSG, Manchester City, Benfica en Ajax. Een mooie kans voor de jongens die hier kunnen schitteren en hun talent kunnen laten zien en ik kan niet wachten om met het heerlijke weer mooie video’s en foto’s te maken van deze academies.


Ik heb deze maand ook weer langs het veld gestaan om foto’s en video’s te maken, maar ook heb ik op kantoor gewerkt om voor bijvoorbeeld Psychologie in het Onderwijs TikToks te maken. Ook ben ik veel bezig geweest met mijn eigen sociale media, Behind the scenes, tips en tricks en herkenbare video’s voor video- en fotografen.


Ben jij benieuwd naar mijn avonturen in Portugal? Volg me dan op TikTok hier laat ik mijn avontuur in Portugal zien.https://www.tiktok.com/@dnkproductions?is_from_webapp=1&sender_device=pc