Blog

Alle vakanties zijn nu echt voorbij dus DNK Productions is weer hard aan het werk.

 

Na een ietwat rustige maand augustus, is alles nu weer lekker aan de gang.

 

Ik heb de afgelopen maand weer mogen filmen voor Bakker Verkerk, ijssalon Zomers, De Vrijstaat en Psychologie in het Onderwijs. Ook heb ik voor een voetbalschool genaamd JG Voetbal Academie mogen filmen, omdat zij dit seizoen beginnen aan hun tweede trainingsfase.

 

Er zaten veel leuke opnames tussen deze maand maar eentje die er voor mij echt uitsprong waren de opnames voor Boks Cultuurhuis Festival. Nou ja opnames, ik bedoel dat ik het festival door middel van foto’s vast mocht leggen. Een leuke dag met muziek, gezelligheid en heel veel talent. De jonge muzikale talenten van Boks laten op dit festival hun stem horen, en ik sta elke keer weer versteld van de goede teksten, stemmen en performances. Naast de talenten van Boks mochten de bekende artiesten Sarita Lorena, Philly More, Chavante & Kleine John en ICE optreden. Ook was Chachie Versaci aanwezig om mooie cadeaus aan kinderen weg te geven.

 

Ik heb het festival vast mogen leggen door middel van foto’s en ik heb na het delen van de foto’s onwijs veel leuke en positieve reacties gehad. Ook heb ik weer veel geleerd en connecties kunnen leggen op dit festival.

 

Ik kijk uit naar nieuwe samenwerkingen en weer veel leuke opnames. Hou mijn socials  in de gaten want er staan veel leuke dingen op de planning.