Blog

De maand april staat in het teken van het filmen van een nieuwe sport

 

Ik heb deze maand voor het eerst worstelen gefilmd, ik heb de sport worstelen al wel eens gefotografeerd, maar dit was de eerste keer dat ik het heb mogen filmen.

Ik heb gefilmd op het Easter Wrestling Toernooi, een toernooi dat wordt gespeeld in het Galgenwaard door meer dan 800 deelnemers uit meer dan 23 landen. Het was onwijs vet om te filmen, omdat je de emotie, vechtlust en de band tussen coach en atleet van dicht bij kunt vastleggen.

Ik heb op dit toernooi video’s gemaakt voor een aftermovie en foto’s gemaakt. Het toernooi duurde twee dagen van ’s ochtens vroeg tot ’s avonds laat. Ik ben super tevreden over het eindresultaat van de aftermovie die je onder aan de blog kunt vinden.

 

Ik ben deze maand ook een samenwerking aangegaan met SR Media, een bedrijf dat zich bezighoudt met social media management. Zij beheren voor hun klanten de social media, maar voor foto’s en video’s maken ze gebruik van mijn diensten.  Zo werken we onder andere voor Zomer Ijssalon. Een leuke nieuwe uitdaging voor mij, omdat ik niet eerder voedsel heb gefotografeerd. Maar dit biedt mij een goede kans om me hierin te ontwikkelen.

 

Ook heb ik gefilmd voor Psychologie in het Onderwijs, zo ben ik langs gegaan op kantoor om promotie video’s op te nemen. En hebben we ook TikToks opgenomen die te zien zijn op het TikTok account @Psychologie_ih_Onderwijs. Hier vertellen de psychologen leuke weetjes en geven ze uitleg over alles wat te maken heeft met psychologie in het onderwijs.

 

De maand mei is een maand waarin ik leuke opnames op de planning heb staan.

Hieronder vind je de aftermovie en foto’s van het Easter Wrestling Toernooi, en volg me vooral op Instagram @Dnkpro.ductions als je benieuwd bent naar behind the scenes en meer foto’s van dit toernooi.